تولید و فرآوری زیره در روستاهای خواف توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۴۰ نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به همراه ۲ استاد این دانشکده برای درس کارآفرینی و نوآوری با حضور در روستاهای خواف اقدام به کشت و فرآوری زیره کردهاند. به گزارش خواف نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حدود بیست هکتار از زمین های روستاهای خواف توسط دانشجویان،
۴۰ نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به همراه ۲ استاد این دانشکده برای درس کارآفرینی و نوآوری با حضور در روستاهای خواف اقدام به کشت و فرآوری زیره کردهاند.
به گزارش خواف نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حدود بیست هکتار از زمین های روستاهای خواف توسط دانشجویان، داود فدایی وکاوه سیروس با هزینه هر هکتار یک میلیون برای کاشت، داشت و برداشت سرمایهگذاری شد که از این محصولات ۴ نوع فرآوری صورت میگیرد که فرآوری از این محصولات ارزش افزوده ای بیش از ۲۰ برابر در بازار ایجاد خواهد کرد.
دانشجویان این دانشگاه حدود ۲۰ هکتار از زمینهای روستاهای خواف را به زیر کشت زیره بردند که محصولات آنها به زودی به بازار عرضه خواهد شد.
هدف از اعزام این گروه از دانشجویان به روستاهای خواف ایجاد اقتصاد هوشمند دانشی، ایجاد استقلال پایدار در راستای توسعه پایدار روستایی کشور ، بررسی پتانسیلهای هر روستا و یافتن فرصتهای اشتغال و کارآفرینی هر روستا، تدوین مدل کسب و کار در روستاها و تامین سرمایه برای راه اندازی اشتغال از طریق مشارکت جمعی است.
گفتنی است: مدیریت و هماهنگی این سفر توسط سازمان مردم نهاد نت حامی صورت گرفته است که این سازمان مردم نهاد نیز توسط اساتید دانشگاهی تشکیل شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0