دعوت فرماندار خواف از آحاد مردم شهرستان برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان خواف مهدی آسیایی با صدور پیامی مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان خواف را به حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد. متن پیام فرماندار شهرستان خواف بدین شرح است :امروز جهان شاهد بیداری ملت های آزاده با الهام از آموزه های انقلاب اسلامی ایران است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان خواف مهدی آسیایی با صدور پیامی مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان خواف را به حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.
متن پیام فرماندار شهرستان خواف بدین شرح است :
امروز جهان شاهد بیداری ملت های آزاده با الهام از آموزه های انقلاب اسلامی ایران است و بیش از هر زمان دیگری دوراندیشی معمار کبیر انقلاب بر همگان آشکار شده و در این میان روز جهانی قدس میراثی گرانبها از آن رهبر فرزانه است.
روز قدس تجلی گاه رشادت و پایمردی، اراده استوار و تزلزل ناپذیر و حمایت های جانانه و شورانگیز امت های مسلمان جهان از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با صهیونیسم جنایتکار و استکبار جهانی است.
امسال نیز همچون سال های گذشته مردم غیور و انقلابی شهرستان خواف با شرکت در راهپیمایی روز قدس، دیگر بار خروش قهرمانانه خود را علیه اشغالگران غاصب قدس به نمایش خواهند گذاشت و همگام و همدوش با هموطنان و سایر ملت های مسلمان دنیا، نفرت خود را از صهیونیسم ابراز می دارند و فریادهای مستحکم آزادی قدس شریف از چنگال خونین سفاکان جنایتکار سر خواهند داد.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، از مردم شریف و همیشه در صحنه شهرستان خواف دعوت می نمایم تا در راهپیمایی روز قدس که در شهر خواف و دیگر شهر و روستاهای شهرستان برگزار می گردد حضور یابند و انزجار خود را از جنایات وقیحانه رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار ابراز کرده و وحدت و اتحاد امت اسلامی را در مسیر تحقق آرمان مقدس قدس شریف به نمایش گذارند.
مهدی آسیایی
فرماندار شهرستان خواف
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0