کد خبر : 8769
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 خرداد 1404 - 20:19

سه کتاب داستان با موضوع روایت حضور شهید مدرس(ره) در تبعید در خواف به چاپ رسید

سه کتاب داستان با موضوع روایت حضور شهید مدرس(ره) در تبعید در خواف به چاپ رسید

به کوشش انتشارات به نشر، کتاب‌های «من و همه کبوترهای خواف»، «ماجرای پیرمرد عجیب» و «شیرها در زنجیر نمی‌مانند»، منتشر شده است که هرکدام به بیان روایتی داستانی از برکات حضور شهید مدرس (ره) در شهر خواف، محل تبعید این عالم مجاهد، را بیان می‌کند. به گزارش خواف نیوز کتاب «ماجرای پیرمرد عجیب»، به قلم

به کوشش انتشارات به نشر، کتاب‌های «من و همه کبوترهای خواف»، «ماجرای پیرمرد عجیب» و «شیرها در زنجیر نمی‌مانند»، منتشر شده است که هرکدام به بیان روایتی داستانی از برکات حضور شهید مدرس (ره) در شهر خواف، محل تبعید این عالم مجاهد، را بیان می‌کند.

به گزارش خواف نیوز

کتاب «ماجرای پیرمرد عجیب»، به قلم حسین مجاهد، اثری خوش‌خوان، با روایتی ساده و روان است. راوی در این اثر، پسری نوجوان است که با پیرمردی قد خمیده در «ارگ امیر قلیچ خان» شهر خواف، دیدار می‌کند.
پیرمردی که توانسته بود جلوی رضاخان بایستد و به دلیل همین رفتارش، سال‌ها، در خواف زندانی شد.
نوجوان در هر دیدار، رفتارهایی از شهید مدرس (ره) می‌بیند که برایش عجیب است و به همین دلیل، او را، پیرمرد عجیب، خطاب می‌کند.
اولین دیدار پسر نوجوان با شهید مدرس، این‌گونه رقم می‌خورد که او برای اینکه تشریفات را رعایت کند، چایی را در استکان پایه نقره‌ای می برد و آقا، از خوردن چای در این استکان‌ها، خودداری می‌کند.
در این کتاب، در قالب روایت‌های ‌جذاب، داستان‌هایی از تواضع و فروتنی، ساده‌زیستی، عبادت، مردم‌داری مأنوس شدن نگهبانان با شهید مدرس (ره) و اظهار ارادت برخی از آنها به این سید بزرگوار، بیان می‌شود.

کتاب «من و همه کبوترهای خواف»، نیز به نویسندگی هدی حشمتیان، اثری داستانی از زندگی شهید مدرس (ره) است و روایتی غمگین از آخرین دیدار یک دختربچه‌ای با شهید مدرس را روایت می‌کند که شاهد بردن شهید مدرس (ره) توسط مأموران رضاخان، از خواف به کاشمر است.
کتاب «شیرها در زنجیر نمی‌مانند» نیز اثری دیگر با موضوع شهادت شهید مدرس (ره) است که روایتی داستانی را بازگو می‌کند.
این آثار در قالب کتاب‌های پروانه ویژه کودک‌ونوجوان با تصویرگری مهدی بادیه‌پیما در قطع رقعی شمارگان هزار نسخه باقیمت ۷۰ هزار تومان منتشر شده است و در فروشگاه‌های انتشارات به نشر در مشهد و دیگر شهرها، همچنین سایت www.behnashr.ir در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع: آستان نیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 9 در انتظار بررسی : 9 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.