کد خبر : 7678
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 شهریور 1403 - 21:38

بررسی آخرین وضعیت پروژه گسترش یادمان شهدای گمنام خواف؛ تکمیل تا بهمن ماه امسال

بررسی آخرین وضعیت پروژه گسترش یادمان شهدای گمنام خواف؛ تکمیل تا بهمن ماه امسال

به گزارش خواف نیوز فرماندار خواف، مهدی عباسپور، در جلسه‌ای که با حضور مدیران بخش خصوصی شرکت توس مسیر و تعدادی از مدیران ادارات شهرستان برگزار شد، آخرین وضعیت پروژه گسترش محوطه یادمان شهدای گمنام شهر خواف را تشریح کرد. عباسپور اعلام کرد که تفاهم‌نامه این پروژه در بهمن ماه سال گذشته با شرکت معدنی

به گزارش خواف نیوز فرماندار خواف، مهدی عباسپور، در جلسه‌ای که با حضور مدیران بخش خصوصی شرکت توس مسیر و تعدادی از مدیران ادارات شهرستان برگزار شد، آخرین وضعیت پروژه گسترش محوطه یادمان شهدای گمنام شهر خواف را تشریح کرد.

عباسپور اعلام کرد که تفاهم‌نامه این پروژه در بهمن ماه سال گذشته با شرکت معدنی توس مسیر به امضا رسیده است. وی افزود که مساحت کلی این پروژه ۲.۸ هکتار بوده و فاز اول آن با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است که ۱۳ درصد از پروژه را شامل می‌شود.

فرماندار خواف همچنین توضیح داد که اعتبار کل پروژه بالغ بر ۵۵۰ میلیارد ریال است و طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده، انتظار می‌رود این پروژه تا ۲۲ بهمن سال جاری به اتمام برسد.

وی خاطرنشان کرد که این پروژه شامل مسیرهای پیاده‌روی، مسیرهای ماشین‌رو، پارکینگ خودرو و سالن آمفی‌تئاتر و تجمعات خواهد بود. عباسپور همچنین از تهیه و نصب تندیس‌هایی به یاد ۱۱۲ شهید شهرستان خواف در مسیر مقبره شهدا خبر داد و تاکید کرد که این اقدام نمادی از گرامیداشت همیشگی یاد و نام این شهدای والا مقام است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.