کد خبر : 3524
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 اردیبهشت 1398 - 13:38

کارگروه آردو نان شهرستان خواف در محل فرمانداری برگزار گردید.

کارگروه آردو نان شهرستان خواف در محل فرمانداری برگزار گردید.

 در کار گروه آرد نان شهرستان عبدالرضا سپهری سرپرست فرمانداری شهرستان ضمن آرزوی قبولی طاعات ، عنوان داشتند با توجه به اینکه قوت غالب مردم نان می باشد باید نظارت  بیشتر بر نانواییها داشته باشیم تا نان با کیفیت به سفره مردم برسد.سرپرست فرمانتداری شهرستان خواف  یکی از مهم ترین ابراز های موثر بر کنترل

 در کار گروه آرد نان شهرستان عبدالرضا سپهری سرپرست فرمانداری شهرستان ضمن آرزوی قبولی طاعات ، عنوان داشتند با توجه به اینکه قوت غالب مردم نان می باشد باید نظارت  بیشتر بر نانواییها داشته باشیم تا نان با کیفیت به سفره مردم برسد.سرپرست فرمانتداری شهرستان خواف  یکی از مهم ترین ابراز های موثر بر کنترل و نظارت کیفیت نان کاهش و یا افزایش  سهمیه  آرد نانواییها عنوان نمودند تا نانواهایی که نان مناسب پخت دارند با افزایش سهمیه ، انگیزه کافی و لازم برای بهبود هر چه بیشتر کیفیت نان داشته باشد.
عیدالرضا سپهری در ادامه جلسه بیان نمودند که براساس دستورالعمل اخیر صدور مجوز جدید ممنوع بوده و از اتحادیه نانوایان خواست از صدور مجوز جدید خودداری نمایند.ایشان در خاتمه سخنانش از اعضاء کار گروه خواستند که نانوایی هایی که مباحث بهداشتی و کیفیت نان را رعایت نمی کنند تعطیل کنند و یا سهمیه آنها را کاهش دهند. سرپرست فرمانداری شهرستان در پایان تاکید نمودند که کارگروه در سطح بخشها برگزار و موضوععات مرتبط  با حوزه آرد و نان را بطور جدی دنبال کنند تا کیفیت نان در تمام سطح شهرستان ارتقاء پیدا کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.